Αρχή Δραστηριότητες Εκδηλώσεις Εγκαίνια των γραφείων του ΤΕΕ-Θράκης στην Ορεστιάδα, 9-12-2009

Εγκαίνια των γραφείων του ΤΕΕ-Θράκης στην Ορεστιάδα, 9-12-2009

Παρουσία των αρχών και ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού μηχανικών εγκαινιάστηκαν τα καινούργια γραφεία του ΤΕΕ - Θράκης στην Ορεστιάδα το απόγευμα της Τετάρτης 9 Δεκεμβρίου 2009. 

Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνός, ο δήμαρχος Ορεστιάδας Δημήτρης Μουζάς, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Αναστάσιος Παπαδόπουλος και πλήθος τεχνικού κόσμου.

Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΤΕΕ-Θράκης Νίκος Παπαθανασίου αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της ίδρυσης του Γραφείου στην Ορεστιάδα που επιβλήθηκε από τους παρακάτω λόγους:

• Την άρση του αισθήματος απομόνωσης και αποκλεισμού από το ΤΕΕ των συναδέλφων Μηχανικών που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην περιοχή.
• Την κάλυψη της αντικειμενικής αδυναμίας του Τμήματος, λόγω των μεγάλων αποστάσεων, να παρακολουθεί συνεχώς και με συνέπεια, τα θέματα της περιοχής που εμπίπτουν στο πεδίο δράσης του και συνεπώς η αποκατάσταση του θεσμικού ρόλου του στον Βόρειο Έβρο.
• Την αξιοποίηση της γεωγραφικής θέσης της Ορεστιάδας για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων και συνεργασιών του Τμήματος με αντίστοιχους Φορείς της Τουρκίας και της Βουλγαρίας.

Τα νέα γραφεία του Τμήματος στεγάζονται στη διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως και Τσερκέζη 26, 1ο όροφος, Ορεστιάδα.

Λήψη αρχείου: Χαιρετισμός Προέδρου στα εγκαίνια του γραφείου της Ορεστιάδας

Τόπος εκδήλωσης: Ορεστιάδα

Εγγραφείτε στη λίστα για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό
Ακολουθήστε μας

facebook.png twitter.png rss_feed.png