Αρχή Δραστηριότητες Εκδηλώσεις Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης», 18-12-2014

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης», 18-12-2014

 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Δευτέρα 1-12-2014, στην Αίθουσα της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-Θράκης στην Κομοτηνή, ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα το «Σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης».

Η ενημέρωση έγινε από τον καθηγητή κ. Δημήτριο Δερματά,

τ. Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά το επίπεδο υλοποίησης του υφισταμένου προγραμματισμού, τα προβλήματα που χρήζουν αντιμετώπισης και τις προοπτικές ολοκλήρωσης του έργου.

Στην συνέχεια της παραπάνω παρουσίασης δόθηκαν  απαντήσεις από τον κ. καθηγητή στις ερωτήσεις που υπέβαλλαν τα περισσότερα στελέχη του ΤΕΕ-Θράκης που έλαβαν μέρος στην Τηλεδιάσκεψη..

 

Στην Τηλεδιάσκεψη από το ΤΕΕ-Θράκης κλήθηκαν και συμμετείχαν μέλη της Δ/σας Επιτροπής, των Νομαρχιακών Επιτροπών Έβρου και Ξάνθης και των Μονίμων Επιτροπών Θεμάτων Περιβάλλοντος & Περιβαλλοντικής Προστασίας, Έργων Υποδομής & Ανάπτυξης και Ενέργειας-Φυσικών Πόρων-Βιομηχανίας.

Εγγραφείτε στη λίστα για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό
Ακολουθήστε μας

facebook.png twitter.png rss_feed.png