Αρχή Δραστηριότητες Εκδηλώσεις Χρυσωρυχεία – Επιπτώσεις στη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Θράκης, Σάπες, 29-09-2007

Χρυσωρυχεία – Επιπτώσεις στη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Θράκης, Σάπες, 29-09-2007

Με απόλυτη επιτυχία, παρουσία πυκνού ακροατηρίου στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι της Νομαρχιακής και Δημοτικής Αυτοδιοίκησης των Νομών Έβρου και Ροδόπης, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ενημερωτικής εκδήλωσης του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με θέμα: « Χρυσωρυχεία – Επιπτώσεις στη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Θράκης». Οι εργασίες της ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2007, φιλοξενήθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Σαπών, στις Σάπες Νομού Ροδόπης.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν :

Ο Δρ.Γεώργιος Τριανταφυλλίδης, Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός, Λέκτορας του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π. Θεσσαλονίκης και ο κ. Δάνος Σεργκελίδης , Λέκτορας της Κτηνιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Η εισήγηση του κ.Τριανταφυλλίδη είχε ως θέμα: « Πρόταση για λειτουργία Μεταλλουργίας Χρυσού στη Θράκη – Κριτική της στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης », ενώ ο κ.Σεργκελίδης ανέπτυξε το θέμα: « Χρυσωρυχεία – Απειλή για τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Την έναρξη των εργασιών της ενημερωτικής εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού μας Τμήματος κ. Νίκος Παπαθανασίου

Λήψη αρχείου: Πρακτικά Εκδήλωσης για τον Χρυσό, 29.09.2007

Τόπος εκδήλωσης: Σάπες Ροδόπης

Εγγραφείτε στη λίστα για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό
Ακολουθήστε μας

facebook.png twitter.png rss_feed.png