Αρχή Δραστηριότητες Εκδηλώσεις Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και μελών της Δ/σης του ΤΕΕ Θράκης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις Πολεοδομίες που προκάλεσε η εφαρμογή ΦΠΑ στις οικοδομές, Αλεξανδρούπολη, 5-12-2005

Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και μελών της Δ/σης του ΤΕΕ Θράκης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις Πολεοδομίες που προκάλεσε η εφαρμογή ΦΠΑ στις οικοδομές, Αλεξανδρούπολη, 5-12-2005

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Γεώργιο Αλεξανδρή πραγματοποίησε την 5 Δεκεμβρίου 2005 στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης, κλιμάκιο της Διοικούσας Επιτροπής στο οποίο μετείχαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του ΤΕΕ Νικόλαος Παπαθανασίου, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής που προέρχονται από το Νομό Έβρου, Πολυζώης Παρασκευόπουλος, Δημήτριος Πετρίδης, και Αναστάσιος Τοκαμάνης, και ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του Τμήματος Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει στις κατά τόπους Πολεοδομικές Υπηρεσίες, για την έκδοση οικοδομικών αδειών, με την εξαγγελία της επιβολής Φ.Π.Α από 1-1-2006, στις νεοαναγειρόμενες οικοδομές.

Από πλευράς ΤΕΕ Θράκης, υποβλήθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις στο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, σχετικά με την ανασυγκρότηση της Πολεοδομίας του Δήμου, στην κατεύθυνση επιτάχυνσης των ελέγχων και αύξησης της διαδικασίας έκδοσης των οικοδομικών αδειών.

Ο Δήμαρχος κ. Αλεξανδρής αποδέχτηκε τις προτάσεις του Προέδρου και των μελών του ΤΕΕ Θράκης και δεσμεύτηκε πως θα προχωρήσει άμεσα στην υιοθέτησή τους.

Τόπος εκδήλωσης: Αλεξανδρούπολη