Αρχή Δραστηριότητες Ημερίδες Ημερίδα ΤΕΕ-Θράκης με τίτλο «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ» Σχολιασμός Προδιαγραφών – Εντοπισμός Προβλημάτων

Ημερίδα ΤΕΕ-Θράκης με τίτλο «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ» Σχολιασμός Προδιαγραφών – Εντοπισμός Προβλημάτων

Πότε 21/10/2016
από 10:30 έως 14:15
Προσθήκη γεγονότος στο ημερολόγιο vCal
iCal

 

 

 

 

 

hmeridaTEE_odiki_asfaleia.jpg

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση με θέμα «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ» Σχολιασμός Προδιαγραφών – Εντοπισμός Προβλημάτων στην Κομοτηνή στις 21 Οκτωβρίου 2016. Οι συμμετέχοντες τόνισαν ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την θεματολογία και κυρίως από τον εισηγητή κ. Νίκο Ηλιού καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Υπεύθυνο του Παρατηρητηρίου Οδικής Ασφάλειας του ΤΕΕ.

 

Συμμετείχαν συνάδελφοι από πολλές υπηρεσίες της Περιφέρειας και των Δήμων που έχουν αρμοδιότητα στην μελέτη η/και κατασκευή Έργων Οδικής Υποδομής.

 

Η πρόσκληση που είχε απευθύνει με ιδιαίτερη επιστολή του ο Πρόεδρος του ΤΕΕ-Θράκης Αργύρης Πλέσιας προς όλους τους Διευθυντές Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων της Περιφέρειας είχε ικανοποιητική ανταπόκριση για την επίτευξη του στόχου της ημερίδας.

 

Θεωρείται ότι η αναζήτηση και παρουσίαση θεμάτων που συμβάλλουν στην Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση των Μηχανικών αποτελεί ανάγκη των συναδέλφων για την περίοδο που διανύουμε και ήδη προγραμματίζονται αρκετές νέες δράσεις του ΤΕΕ-Θράκης προς αυτή την κατεύθυνση.

argiris_plesias_1.JPG

ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΛΕΣΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΕ-ΘΡΑΚΗΣ

nikos_iliou.JPG

ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥ - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

imerida_odiki_komotini.JPG

ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΛΕΣΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΕ-ΘΡΑΚΗΣ

aithousa_1.JPG

aithousa_2.JPG

argiris_plesias_2.JPG

ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΛΕΣΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΕ-ΘΡΑΚΗΣ

Εγγραφείτε στη λίστα για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό
Ακολουθήστε μας

facebook.png twitter.png rss_feed.png