Αρχή Ενημέρωση Ανακοινώσεις Ανακοίνωση: Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «120 Δόσεις προς ΔΟΥ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών» στην Κομοτηνή

Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «120 Δόσεις προς ΔΟΥ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών», που διοργανώνουν από κοινού το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης και το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, την Τετάρτη 13/03/2019, 12:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, στην οδό Καβείρων 12, Κομοτηνή.

Κεντρικός Ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης.

Λήψη πρόσκλησης