Αρχή Θέσεις Αποφάσεις Διοικούσας Προτάσεις του ΤΕΕ-Θράκης στην διαβούλευση του ΥΠΟΜΕΔΙ για το Στρατηγικό Πλαίσιο Επενδύσεων Μεταφορών 2014-2025 (ΣΠΕΜ) 1η Φάση, 06-05-2014

Προτάσεις του ΤΕΕ-Θράκης στην διαβούλευση του ΥΠΟΜΕΔΙ για το Στρατηγικό Πλαίσιο Επενδύσεων Μεταφορών 2014-2025 (ΣΠΕΜ) 1η Φάση, 06-05-2014

ΠΡΟΣ:

Το Υπουργείο Υποδομών –

Μεταφορών και Δικτύων

 

 

 

ΘΕΜΑ: Παρατηρήσεις για την  Διαβούλευση της 1ΗΣ ΦΑΣΗΣ

του Στρατηγικού Πλαισίου Επενδύσεων Μεταφορών 2014-2025 (ΣΠΕΜ)

 

Συμμετέχοντας στην διαβούλευση στο Σχέδιο Νόμου για τον Στρατηγικό Πλαίσιο Επενδύσεων και Μεταφορών 2014-2025 (ΣΠΕΜ), σας καταθέτουμε συνημμένα τον σχολιασμό και τις θέσεις του ΤΕΕ-Θράκης όπως εγκρίθηκαν ομόφωνα από την Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος.

Επιπρόσθετα στα συνημμένα σας υποβάλλουμε κείμενο Προτάσεων του ΤΕΕ-Θράκης για τις μεταφορικές υποδομές, τις μεθόδους ιεράρχησης και τον καθορισμό των προτεραιοτήτων για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης, που θεωρούμε ότι θα ήταν χρήσιμο να ληφθεί υπόψη από το ΥΠΟΜΕΔΙ και από τους Τεχνικούς Συμβούλους του που συνέταξαν το ΣΠΕΜ.

Ταυτόχρονα σας επισημάνουμε τον προβληματισμό των μελών της Δ/σας Επιτροπής για τα ασφυκτικά όρια  του διαθέσιμου χρόνου της διαβούλευσης, γεγονός που .

δυσχέραινε υπερβολικά την έγκαιρη και την συστηματική αντιμετώπιση του θέματος από τον Φορέα μας.

Θα επιθυμούσαμε σε ανάλογες περιπτώσεις να ενημερωνόμαστε εγγράφως προκειμένου να καθίσταται εφικτή αλλά και ουσιαστική η θεσμική υποχρέωση του ΤΕΕ-Θράκης για κατάθεση προτάσεων σε ζητήματα υψηλής αναπτυξιακής σημασίας για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νικόλαος Παπαθανασίου

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

Λήψη αρχείου:Παρατηρήσεις για την διαβούλευση Πρώτης φάσης του (ΣΠΕΜ) 2014-2025

Λήψη αρχείου:Προτάσεις ιεράρχησης στην επιλογή Μεταφορικής Υποδομής στην Περιφέρεια

Εγγραφείτε στη λίστα για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό
Ακολουθήστε μας

facebook.png twitter.png rss_feed.png