21.10.2016

Ημερίδα ΤΕΕ-Θράκης με τίτλο «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ» – Σχολιασμός Προδιαγραφών – Εντοπισμός Προβλημάτων

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση με θέμα «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ» Σχολιασμός Προδιαγραφών – Εντοπισμός Προβλημάτων στην Κομοτηνή στις 21 Οκτωβρίου 2016. Οι συμμετέχοντες τόνισαν ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την θεματολογία και κυρίως από τον εισηγητή κ. Νίκο Ηλιού καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Υπεύθυνο του Παρατηρητηρίου Οδικής Ασφάλειας του ΤΕΕ.

Συμμετείχαν συνάδελφοι από πολλές υπηρεσίες της Περιφέρειας και των Δήμων που έχουν αρμοδιότητα στην μελέτη η/και κατασκευή Έργων Οδικής Υποδομής.

Η πρόσκληση που είχε απευθύνει με ιδιαίτερη επιστολή του ο Πρόεδρος του ΤΕΕ-Θράκης Αργύρης Πλέσιας προς όλους τους Διευθυντές Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων της Περιφέρειας είχε ικανοποιητική ανταπόκριση για την επίτευξη του στόχου της ημερίδας.

Θεωρείται ότι η αναζήτηση και παρουσίαση θεμάτων που συμβάλλουν στην Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση των Μηχανικών αποτελεί ανάγκη των συναδέλφων για την περίοδο που διανύουμε και ήδη προγραμματίζονται αρκετές νέες δράσεις του ΤΕΕ-Θράκης προς αυτή την κατεύθυνση.